Mustáros csirkecomb
Mustárral bolondíthatjuk meg az egyszerű sült csirkét.
Hozzávalók:
6 db csirkecomb
1 ek mustár
1 fej vöröshagyma
2 burgonya
10 dkg szalonna
1 dl fehér bor
provancei fűszerkeverék
friss rozmaring
friss kakukkfű
friss zsálya
só
3 ek olaj
2 tasak nem fém, hanem átlátszó sütőfólia
A combok bőrét lehúzzuk és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk.
Egy nagyobb darab alufóliát bekenünk olajjal és szorosan egymás mellé fektetjük rajta a húsdarabokat.
A mustárból, az apróra vágott vöröshagymából, két evőkanál olajjal, borral és sóval mártást készítünk. Megkenjük vele a csirkét és becsomagoljuk a fóliába.
Előmelegített sütőben jól átsütjük.
Fóliás burgonyával tálaljuk.
Utolsó módosítás:
2004.11.07