Thai csirke tésztával

Hozzávalók:
Páchoz:
A felkockázott csirkemellet 1 napig pácoljuk a szójaszósz és a paprika krém keverékében.

A pácolt csirkemellet a mosott és feldarabolt mogyoróval olajban megsütjük, félretesszük. Wokban megdinszteljük a negyedelt hagymákat, hozzáadjuk a felkockázott kaliforniai paprikákat, a laskára vágott kínai kelt és a szójacsírát, meglocsoljuk szójaszósszal, megszórjuk chiliporral. Hozzáadjuk a mogyorós húst, az ananász kockákat, majd összeforraljuk.

Elkeverjük az ananász levét a ketchuppel, az erőspaprika-krémmel és az étkezési keményítővel, ezzel felöntjük a ragut és forraljuk, amíg be nem sűrűsödik. Üvegtésztával tálaljuk. Sült üvegtésztával díszítjük.

Utolsó módosítás: 2004.11.07