Tárkonyos pulykaragu
Hozzávalók:
1 vöröshagyma
80 dkg pulykamell filé
15 dkg gomba
2 sárgarépa
1 fehér
1 pohár tejföl
liszt
só
bors
tárkony
1 babérlevél
vaj / olaj
citrom
1 csomag (25 dkg) csavart tészta
Az apróra vágott hagymát a zsiradékon megpirítjuk, megsózzuk.
Rátesszük a kockára vagy csíkokra vágott húst, megpirítjuk.
Rátesszük a kockára vágott sárga- és fehér répát, a tárkonyt, a babérlevelet, 1/4 citrom héját lereszelve, valamint a gombát, és megpároljuk.
Felengedjük húslével és borssal ízesítjük.
A végén tejföllel behabarjuk. Csavart tésztával tálaljuk.
Utolsó módosítás:
2004.11.07