Tonhalas saláta
Ez a saláta minden halimádó kedvence lesz
Hozzávalók:
20 dkg tonhal konzerv
1 fej jégsaláta
10 dkg tollhegy tészta
1 csomag újhagyma
1 csomag kapor
2 db citrom
2 db paradicsom
4 db főtt tojás
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 kávéskanál méz
só
bors
A megmosott salátát összetépkedjük, majd összekeverjük a kifőtt tésztával és a forrázott paradicsommal.
A szeletelt újhagymából, a mézből, a balzsamecetből, a kaporból, a citromléből és az olívaolajból dresszinget készítünk, végül sóval és borssal ízesítjük. Az egészet összekeverjük a salátával.
A tetejére rakjuk a tonhalat, a cikkekre vágott főtt tojást, végül kaporral és citrommal díszítjük.
Utolsó módosítás:
2004.11.07