Almás krémes
Hozzávalók:
  • 4 db alma
  • 6 tojás
  • 6 kanál víz
  • 12 kanál cukor
  • 12 kanál liszt
  • 1 csomag sütőpor
Krémhez
  • 2 cs főzős vaníliás pudingpor
  • 3/4 liter tej
  • 5 kanál cukor
  • 10 dkg margarin
  • 1 tábla tortabevonó (csokoládé)
A tepsit sütőpapírral kibélelni, almát csutkázás után felkarikázni, beletenni több sorban.
Erre ráönteni a kész piskótát, és közepes lángon előmelegített sütőben megsütni.
A sütőből kivéve tálcára kifordítani, a sütőpapírt levenni. Fahéjat szórni az almára. Közben pudingot készíteni, majd ha kihűlt beletenni a margarint. A kész krémet ráönteni az almára, majd a közben elkészített csokimázat ráönteni a tetejére.


Utolsó módosítás: 2004.12.29